Tumopectin – Atomizat din Pectina citrica modificata

Tumopectin – (MCP – Atomizat din Pectina citrică modificată)

Cunoscută pentru proprietățile pe care le are asupra sănătății, pectina citrică modificată este o fibră insolubilă, ce este utilizată ca terapie împotriva cancerului, deoarece are proprietatea de a stopa dezvoltarea celulelor canceroase, prevenind astfel apariția metastazelor.

Tumopectin (MCP)- beneficii pentru sănătate

Potrivit studiilor de specialitate efectuate de oamenii de știință, pectina citrică modificată reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge și ajută la ameliorarea afecțiunilor de colon, întrucât se pare că favorizează creșterea celulelor intestinale. De asemenea, se pare că reduce absorbția de zahăr din intestine, fapt pentru care acționează precum o barieră, ce împiedică trecerea glucozei.

Pectina citrică modificată ajută la prevenirea si tratarea cancerului. Potrivit studiilor de specialitate, aceasta este responsabilă pentru împiedicarea apariției metastazelor în diferite tipuri de cancer, între care pulmonar, prostată și mamar. De asemenea, pectina citrică modificată este responsabilă pentru apoptoză – moartea programată a celulelor, ce ajută astfel la distrugerea celulelor canceroase, fără a le afecta, însă, pe celelalte care sunt sănătoase.

Tumopectin ajută, de asemenea, și la detoxifierea organsimului, întrucât poate elimina metalele grele precum arsenic, cadmiu și plumb. Majoritatea bolilor sunt cauzate de prezenta metalelor grele din corp.

Poate, de asemenea, să regleze nivelul de colesterol din sânge și reduce grăsimile din sânge, prevenind astfel apariția bolilor cardiovasculare.

Pectina citrică modificată din Tumopectin are efect prebiotic, deoarece sunt distruse de bacteriile prezente la nivelul sistemului digestive și poate fi folosită și pentru tratarea diareei.

Pectina citrică modificată ajută chiar la menținerea colesterolului rău în limite normale și susține astfel menținerea unei greutăți corporale echilibrate. Mai mușt de atât, conform experților în medicină naturopată ajută la reducerea absorbției de zahăr în intestine, acționând precum o barieră, astfel că împiedică trecerea glucozei.

Cum se administrează Tumopectin?

Pectina citrică modificată, disponibilă sub formă de capsule, este recomandată a se administra în doză de 1-5 capsule pe zi, de regula impartite in 3 reprize.

Tumopectin – contraindicații

Faptul că interferează cu alte medicamente nu este nici un secret pentru nimeni, însă specialiștii în medicină naturopată atrag atenția că persoanele care urmează tratment pentru afecțiuni ca diabet, atacuri cerebrale sau de panică ori bipolaritate, ar trebui să ia acest supliment cu 2-4 ore înainte de acestea.

De cealaltă parte, femeile însărcinate sau care alăptează, dar nici persoanele ce prezintă alergii la citrice, caju sau fistic nu trebuie să consume un astfel de supliment.

Mai multe informatii pe site-ul oficial: http://www.tumopectin.ro sau la tel. 0723.269.701Categorii:Tratamente naturiste cancer

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: