Dioalg – Supliment Asociat Microalge

Dioalg – Remediu asociat in cancer

Un supliment alimentar revoluționar, ce este recomandat a fi utilizat în cazul bolnavilor de cancer ori care se confruntă cu boli grave este Dioalg. Realizat sută la sută din alge, acest remediu naturist are numeroase beneficii asupra organismului uman, întrucât ajută la regenerarea sistemului celular și, mai mult de atât, stimuleaă producția de celulele stem.

Cunoscută încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului uman, Chorella, o algă de mici dimensiuni, are un conținut bogat sporopollenină, astfel că ajută la eliminarea toxinelor din organism.

De cealaltă parte, însă, spirulina și lithothamnium, alte ingrediente regăsite în compoziția Dioalg, sunt responsabile pentru oferirea aportului de nutrimente necesar pentru funcționarea organsimului. Mai exact, este vorba despre conținutul de vitamina A, B, D, E și K, precum și de acizi grași saturați și nesaturați, microelemente, aminoacizi esențiali ori antioxidanți, ce sunt vitale pentru funcționarea optimă a organsimului.

În compoziția Dioalg se găsește și astaxanthinul natural, un antioxidant puternic, ce ajută la protejarea celulelor de efectele nocive ale radicalilor liberi, întrucât îi elimină rapid, fără a ataca peretele sensibil al celulelor, care duce, în timp la apariția unor boli precum cancer, reumatism, Alzheimer ori artrită sau artroză.

Având un conținut bogat de astaxanthin natural, care este de 20 de ori mai puternic față de cel sintetic sau de 550 de ori mai puternic față de vitamina E, Dioalg oferă protecție împotriva radicalilor liberi și, de asemenea, este benefic pentru creier și ochi, grație proprietăților antioxidative și antiinflamatoare.

Dioalg este un supliment alimentar ce conține, de asemenea, și drojdie de bere, ginseng alb, seleniu și busuioc, ale căror beneficii sunt recunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Dacă spirulina ajută în producerea de oxigen și tratează afecțiuni ale ficatului, stomacului sau colonului, busuiocul, care este o sursă excelentă de calciu, fosfor, vitamina A și C, ajută la întărirea sistemului osos, dar și la tratarea durerilor de stomac ori de cap. De asemenea, ajută la tratarea constipației, indigestiei ori colonului iritabil.

Mod de prezentare: 1 Flacon cu 135 de capsule

Mod de administrare : 2 capsule X 3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Se recomanda individual sau impreuna cu Casinovita B17 sau B15.

Detalii si comenzi la tel. 0723.269.701 sau pe www.plafar.bioCategorii:Tratamente naturiste cancer

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: