Graviola DUO – Remediu Pentru cancer

Graviola DUO – de la Medicinas

Cancerul este, conform studiilor de specialitate, una dintre principalele cauze de mortalitate la nivel mondial, însă specialiștii în medicină naturopată vă propun un remediu eficient în lupta infecțiilor grave, ce este folosit, de asemenea, ca și pentru prevenirea mai multor tipuri de cancer, întrucât reduce tumorile și întărește sistemul imunitar. Este vorba despre Graviola, un supliment alimentar revoluționar, pe bază de graviola, ale căror proprietăți sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri.

Beneficiile graviolei au fost dovedite de-a lungul timpului, întrucât cei mai mari producători de medicamente din Statele Unite ale Americii au investit în experimente efectuate de-a lungul a 20 de ani, în urma cărora s-a stabilit faptul că substanțele active regăsite în Graviola nu doar că identifică celulele maligne, însă le distruge, acțiune valabilă pentru 12 tipuri de cancer, între care colon, mamar, de prostată, pulmonar, hepatic și chiar cancer pancreatic.

Graviola – Care sunt beneficiile asupra organismului

Cunoscută încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile pe care le are asupra organismului, Graviola are un conținut de 82 de substante pe nume Acetogenine diferite, ce sunt deosebit de eficiente în chimioterapie.

Conform studiilor efectuate de specialiști de-a lungul timpului, Graviola este eficientă în lupta infecțiilor grave, întrucât pe lângă faptul că stopează dezvoltarea celulelor canceroase, întărește sistemul imunitar și mai mult de atât, conform unor studii se pare că are o putere de 10.000 de ori mai mare decât Adriamycin, un medicament cunoscut, folosit în scop chimioterapeutic.

Printre beneficiile oferite de Graviola se numără faptul că acționează ca un adjuvant în tratamentul cancerului de plămâni, ficat, colon, pancreas și de rinichi și, în plus, are proprietăți antibacteriene, antiparazitare, astringente, febrifuge, hipotensive și chiar vasodilatator.

Pe lângă proprietățile benefice pe care le are în lupta cu cancerul, Graviola este eficient pentru a preveni și pentru a trata afecțiuni ca astm, hipertensiune, diabet și  chiar corectează tulburări hepatice.

Studiile de specialitate au arătat faptul că Graviola are numeroase beneficii pentru menținerea stării de sănătate, grație fito-chimicalelor regăsite în frunze, semințe și tulpină, acestea având rolul de a stopa dezvoltarea celulelor canceroase. Așadar, Graviola este un supliment alimentar ce inhibă virusul de hepatita B și cancerul hepatic, creșterea celulelor canceroase și calmează durerile.

Graviola – 1 flacon – 150 de capsule vegetale.

Graviola – Mod de administrare

Graviola este un supliment alimentar ce se recomandă a fi utilizat, în scop preventiv, câte o capsulă pe zi, cu 15 minute înainte de micul dejun, iar în cazuri grave aveți nevoie de un tratament intens, după cum urmează: în prima lună, câte 5 capsule, pe zi, in trei reprize, iar dupa cateva luni doza recomandată este de două capsule pe zi, la fel, cu 15 minute înainte de micul dejun.In functie de caz puteti consulta specialistul Medicinas pe formularul de contact aici.

Graviola – contraindicații

Specialiștii în medicină naturopată vă recomandă să nu consumați acest supliment alimentar dacă sunteți însărcinată ori alăptați și, de asemenea, este important să nu depășiți doza zilnică recomandată. În plus, nu se administrează în același timp cu Coenzima Q10. Se poate administra si in paralel cu alte suplimente de la Medicinas.

Pentru mai multe informatii si comenzi sunati la 0723.269.701 sau completand formularul de mai jos:Categorii:Tratamente naturiste cancer

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: