Canticer Plus – Tratament Impotriva tumorilor

Canticer Plus – Remediul chinezesc

Una dintre cele mai grave afecțiuni ce duce la decesul a milioane de oameni la nivel mondial este, fără îndoială, cancerul. Totuși,

specialiștii în medicină naturopată au creat un supliment alimentar revoluționar, ce este considerat inamicul numărul unu al acestei maladii răspândite în rândul oamenilor de toate vârstele. Este vorba de Canticer Plus, un remediu naturist ce sporește distrugerea celulelor cacnceroase, grație procesului natural al energiilor Yin/Yang.

Folosit de către persoanele diagnosticate cu cancer în cele mai avansate stadii, Canticer Plus este un remediu naturist aprobat de FDA, întrucât a fost dovedit faptul că sporește creșterea celulelor limfatice în timpul administrării și, mai mult de atât, se pare că restabilește funcțiile normale ale organismului. Cu alte cuvinte, însă, Canticer Plus nu doar că reduce sau stopează dezvoltarea celulelor canceroase ori a tumorilor, însă revitalizează organsimul și, de asemenea, ajută la reducerea durerilor. Printre altele, Canticer Plus este eficient în tratarea afecțiunilor hepatice și a celor cardiovasculare și reglează tensiunea și glicemia.

Canticer Plus – principalale beneficii pentru organismul uman

Având o formulă unică îmbunătățită, Canticer Plus este un remediu revoluționar grație ingredientelor pe care le conține și care luptă împotriva unor afecțiuni grave.

Grație ingredientelor regăsite în compoziția sa, Canticer Plus nu doar că ajută la distrugerea rapidă a celulelor canceroase, însă poate fi un aliat de nădejde în tratarea unor afecțiuni grave precum afecțiuni hepatice ori cardiovasculare

sau chiar maligne. De asemenea, se pare că în cazul problemelelor hepatice, acest supliment alimentar ajut la regenerarea celulară a membranei hepatice.

Printre altele, Canticer Plus nu doar că încetinește procesul de dezvoltare a celulelor cancerase, ceea ce duce în timp la remisia bolii, însă ajută la îmbunătățirea calității vieții bolnavilor. Mai exact, se pare că sporește pofta de mâncare și elimină efectele nocive date de efectele adverse.

Aceste remediu naturist poate da, în timpul tratamentului, stări de somnolență, însă acest lucru nu este rău, întrucât organismul se poate repara mai eficient, întrucât procesul de regenerare celulară este mai alert în timpul somnului.

Canticer Plus – ingrediente regăsite în compoziția acestui remediu naturist

Turița mare sau agrimonia Eupatria, Salvia Miltiorrihza, Astragalus Membranaceus, Panax Notoginseng ori rădăcină de ginseng american sau de lemn dulce sunt ingredientele regăsite în compoziția Canticer Plus, astfel că îi oferă vitaminele și nutrimentele de care are nevoie pentru ca organismul să funcționeze optim.

CANTICER PLUS are o formula din sase plante naturale, care datorita proprietatilor unice ofera cea mai eficienta solutie in tratarea cancerului in stadiu avansat:

Turita mare – Agrimonia Eupatria

  • Unul dintre ingredientele principale regăsite în compoziția Canticer Plus este turița mare sau Agrimonia Eupatria, așa cum este cunoscută de oamenii de știință. Recunoscută pentru proprietățile benefice încă din cele mai vechi timpuri, aceasta nu doar că reduce durerile apărute în gât, însă este recomandată și pentru diaree, sindrom de colon iritabil, diabet, tulburări ale vezicii biliare, retenție de lichide, cancer ori tuberculoză. Mai mult de atât, fiind o sursă de taninuri și compuși activi, între care catechine, acesta are proprietăți antioxidante. De asemenea, acest ingredient are un aport însemnat de acid palmitic, fapt pentru care este recomandat în tratarea cancerului de piele.

Salvia Miltiorrhiza

  • Un alt ingredient regăsit în compoziția Canticer Plus este Salvia Miltiorrihiza ajută la tratarea tulburărilor cardiovasculare sau cerebrovasculare. Având un acid salvianolic, acest ingredient este folosit, conform medicinei tradiționale chineze, pentru a trata afecțiuni ca angină pectorală, infarct miocardic, hipertensiune, hiperlipidemia și accident vascular cerebral ischemic.

Astragalus Membranaceus

  • Canticer Plus conține, de asemenea, și Astragalus Membranaceus, ale căror proprietăți benefice pentru organism sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea din Texas, acest ingredient nu doar că restabilește sistemul imunitar în cazul persoanelor diagnosticate cu cancer, însă îmbunătățește viața acestora, întrucât elimină cu ușurință efectele adverse apărute în urma chimioterapiei, între care oboseală, greață ori scădere în greutate. De asemenea, se pare că ajută la identificarea virusurilor, bacteriilor și a altor celule toxice, pe care le neutralizează.

Panax Notoginseng

  • Utilizată încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului, Panax
    Notoginseng se regăsește în compoziția Canticer Plus și ajută la inhibarea celulelor canceroase și a tumorilor, dar este eficient și pentru tratarea depresiei, anxietății, oboselii generale ori a sclerozei multiple. De asemenea, se pare că îmbunătățește sistemul imunitar și ajută la combaterea infecțiilor. De asemenea, Canticer Plus este recomandat și pentru tratarea cancerului de sân, ovarian, ficat, cancer pulmonar ori cancer de piele.

Radacina de Ginseng American

  • Rădăcina de ginseng american se găsește, de asemenea, în compoziția Canticer Plus și ajută la îmbunătățirea sistemului imunitarși la reducerea riscului de cancer. De asemenea, studiile de laborator efectuate pe animale au arătat că acesta este un antioxidant puternic, fapt pentru care ar fi eficient în tratarea bolilor inflamatorii, dar și pentru stoparea dezvoltării celulelor canceroase.

Radacina de lemn-dulce

  • Rădăcina de lemn-dulce are proprietăți benefice pentru organism. Având un conținut bogat de saponine titerpenice, acid gliciretic ori glucoză, fructoză și chiar zaharoză, acesta are proprietăți antispastice, diuretice, estrogee și antiinflamatorii, motiv pentru care este recomandat pentru tratarea gastritelor, a ulcerului gastric și duodenal, dar și pentru reducerea inflamațiilor ori pentru calmare durerilor.

Canticer Plus – mod de administrare

Canticer Plus este un supliment alimentar revoluționar ce acționează asupra organismului încă din primele săptămâni de administrare. Tocmai de aceea, specialiștii în medicină naturopată recomandă ca acest remediu sub formă de capsule să fie luat în doză de trei pastile, de două ori pe zi, înainte de masă.

Pentru ca efectele să fie benefice se recomandă ca acest remediu să fie luat pe o perioadă de 2-12 luni, în funcție de afecțiunea de care suferă persoana administrată. De asemenea, persoanele care se confruntă cu stomac sensibil ar trebui să ia acest remediu după masă.

Extra tips: Ca să vă bucurați din plin de efectele benefice ale Canticer Plus ar trebui să evitați că consumați mâncare prea condimentată ori prea rece, dar și băuturi mult prea fierbinți ori prea reci și să faceți sport cât de mult vă permite timpul ori organismul.

Canticer Plus poate fi utilizat pentru tratamentul oricărui tip de cancer, însă este recomandat în special pentru tratarea celui de ficat, prostată, colon, plămâni, stomac sau ovare.

Prezentare si dozaj:

Fiecare flacon CANTICER PLUS contine 120 de capsule vegetale.

Doza recomandata in tratament profilactic: 4 capsule/ zi.

Doza recomandata in tratament terapeutic: 6 capsule/ zi.

Pentru a maximiza efectul capsulelor CANTICER PLUS este recomandat sa ne schimbam tipul de alimentatie, sa evitam mancarurile grase, condimentate, reci sau fierbinti, sa avem o dieta echilibrata, si in acelasi timp un stil de viata mai sanatos prin miscare si fara excese de orice fel.

Comenzile se pot efectua la tel. 0723.269.701 sau pe www.plafar.bio.Categorii:Tratamente naturiste cancer

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: