Semnele și simptomele sarcoamelor uterine

Care sunt semnele si simptomele la sarcom uterin?

Simptomele sarcom uterin

Ghid Cancer Medicinas

In cele mai multe cazuri, posibilitatea de sarcom uterin este sugerată de anumite simptome. Aceste simptome nu înseamnă întotdeauna că o femeie are un sarcom uterin. De fapt, ele sunt mai adesea cauzate de altceva, cum ar fi schimbările non-canceroase in uter, cresterea exagerata pre-canceroasa a endometrului sau carcinom endometrial. Totuși, dacă aveți aceste probleme, ar trebui să vedeți un medic pentru a găsi cauza și a obține tratamentul necesar.

Sângerare anormală sau pete

Dacă ați trecut la faza de menopauza, orice sangerare vaginala sau pata este anormala, și ar trebui să fie raportata la medical dvs cat mai repede posibil. Aproximativ 85% dintre pacienții diagnosticați cu sarcoame uterine au sângerări neregulate vaginale (între perioadele menstruale) sau sângerare după menopauză.

Acest simptom este mai adesea cauzat de altceva decât de cancer, dar este important să avem o evaluare medicală a oricărei sângerări neregulate imediat. Dintre sarcoamele uterine, leiomiosarcoamele sunt mai putin susceptibile de a provoca sângerări anormale decât sarcoamele stromale endometriale și sarcoamele nediferentiate.

Secretia vaginala

Aproximativ 10% din femeile cu sarcoame uterine au o secretie vaginala care nu contine sânge vizibil. O secretie este cel mai adesea un semn de infecție sau de o altă afecțiune benignă, dar de asemenea, poate fi un semn de cancer. Orice descărcare anormala trebuie să fie investigată de către medicul dumneavoastră.

Durere pelvină și / sau o masă palpabila

Atunci când acestia sunt mai întâi diagnosticați, aproximativ 10% din femeile cu sarcoame uterine au dureri pelviene și / sau o masă (tumora) care poate fi simțita. Tu sau medicul tau puteti să palpati masa în uter, sau ai putea avea o senzație de plenitudine în pelvis.Categorii:Simptome cancer

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: